Fit in 30 minuten!

Als je lid wordt van de Fitstudio meten we je vet- en spiermassa en je BMI. Verder bespreken we je doelstellingen. We evalueren vervolgens elke drie maanden. We raden je aan om minimaal twee keer per week te komen trainen. Maar je mag zo vaak komen als je wilt. Doordat de training beperkt is tot 30 minuten, lukt dat ook voor vrouwen met een volle agenda!

 

Tijdens de training volg je een circuit. Het circuit bestaat uit negen hydraulische fitnesstoestellen. Deze toestellen hoef je niet zelf in te stellen. Met de toestellen train je telkens twee spiergroepen. Dat maakt de training zeer efficiƫnt. Je wisselt de oefeningen op de toestellen af met een oefening op de step, een oefening op de mat of een oefening met de kettlebell of gewichtjes.

 

Zo heb je er na dertig minuten een effectieve en gevarieerde training op zitten! Je werkt zowel aan je kracht als aan je conditie. Door deze korte, intensieve training verbrand je tot 36 uur na de training extra vet. Bovendien wordt je spiermassa groter. Spieren hebben meer energie nodig, ook als je lichaam in rust is. Je zult dan ook sterker en strakker worden en ook meer vet verbranden.

 

Naast het verbranden van vet zitten er meer voordelen aan krachttraining. Je lichaamshouding verbetert. Je spieren, pezen en botten worden sterker.

Zie je lichaam als het huis waarin je leeft. Dat huis moet je hele leven met je mee gaan. Je wil toch dat je 'huis' stevig en sterk is en blijft?

 

Verder bieden wij je een bbb-training van een kwartier aan. Het gaat hierbij om spierverstevigende oefeningen voor de buik, de billen en de benen. Voor veel vrouwen zijn dit toch wel de 'probleem-zones'. Door het uitvoeren van deze oefeningen geef je de training van je buik, je billen en je benen nog wat extra aandacht. De trainingen worden gegeven op woensdag en vrijdag om 9.00 uur 's morgens en maandag, woensdag en donderdag om 19.00 uur 's avonds.

Om extra aan je spierkracht en soepelheid te werken, kun je tevens mee doen aan de flow yoga les op dinsdagavond of de bodyshapeles op vrijdagmiddag.

 

Gezond, soepel en sterk is ons doel. Je traint nooit alleen. Als er geen andere leden aanwezig zijn, dan traint een trainster met je mee, geeft je aanwijzingen en houdt je gemotiveerd. Na de training staat de koffie, thee of water gratis voor je klaar.

 

Wil je meer weten over de training of wil je het gratis 1 week proberen? Bel dan: 06-20 22 89 11 of stuur een mail naar: info@defitstudio. Je kunt je via deze site ook meteen inschrijven als lid of voor een proefweek.