Het Fitplan

De Fitstudio biedt haar leden gratis Het Fitplan aan. Daarin helpen we je bouwen aan een gezonde levensstijl. Dat kost tijd en energie. Maar de beloning is groot. Je voelt je beter. Je verliest gewicht, maar geen spiermassa. Daardoor ga je er beter uitzien. Je wordt gezonder en dat blijf je.

 

Het Fitplan, vier weken bewegen, eten en meten. Je krijgt van ons vier weekmenu's met recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. We houden het daarbij zo simpel mogelijk. Natuurlijk is het prima als je keuken vol staat met allerlei superfoods en je je boodschappen haalt bij de biologische winkel, maar nodig is dat niet. Ook in een gewone supermarkt kun je gezonde voeding kopen.

Daarnaast train je vier weken lang minimaal twee keer per week. Iedere week word je gewogen zodat je kunt zien wat het effect van Het Fitplan is.

 

Het Fitplan is géén dieet en het is ook niet de bedoeling dat je honger lijdt. Met Het Fitplan helpen we je op weg naar een gezonde levensstijl waar je de rest van je leven voordeel van hebt.

 

Het Fitplan is gebaseerd op ‘De Fitnessbijbel voor vrouwen’ van Marije de Vries.

 

 Wil je alleen Het Fitplan volgen en geen lid worden? Dat kan ook. Kijk voor het tarief bij  'Tarieven' elders op deze website.

 

Start nu! Met hulp van De Fitstudio gaat het zeker lukken!

 

Marije de Vries

 

Marije de Vries onderneemt en werkt als trainer en coach binnen de fitnessbranche en het bedrijfsleven. Ook is zij auteur van het boek "De fitnessbijbel voor vrouwen".