Tarieven

 

Inschrijfgeld

 

€ 25,-

Jaarabonnement onbeperkt sporten

(met intake en evaluatie + flow yoga of bodyshape indien er plaats is)

 

€ 42,50 per kalendermaand

Half jaarabonnement onbeperkt sporten

(met intake en evaluatie + flow yoga of bodyshape indien er plaats is)

 

€ 47,50 per kalendermaand (na een half jaar € 42,50,- per kalendermaand)

 

Jaarabonnement één keer per week sporten

(zonder intake en evaluatie)

 

€ 22,50 per kalendermaand

 

Half jaarabonnement één keer per week sporten

(zonder intake en evaluatie)

 

€ 25,- per kalendermaand (na een half jaar € 22,50,- per kalendermaand)

 

  

Bij een abonnement voor onbeperkt sporten houden we een intakegesprek waarin we jouw doelstellingen bespreken en meten we je gewicht, vetpercentage en spiermassa. Vervolgens evalueren we je resultaten elke drie maanden.

 

FLOW YOGA

Heb je een abonnement voor onbeperkt sporten dan kun je gratis meedoen aan de flow yoga lessen MITS ER PLAATS IS. Wil je geen abonnement maar wel de flow yoga lessen volgen, dan kun je een 10 rittenkaart kopen voor € 80,-. Deze kaart is 4 maanden geldig. Als je een kaart hebt, heb je gegarandeerd een plekje in de les. De flow yogalessen vinden plaats op dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur. OP DIT MOMENT IS ER WEGENS DE GROTE BELANGSTELLING GEEN MOGELIJKHEID OM EEN STRIPPENKAART VOOR FLOW YOGA TE KOPEN.

 

BODYSHAPE

Heb je een abonnement voor onbeperkt sporten dan kun je gratis meedoen aan de bodyshape lessen MITS ER PLAATS IS. Wil je geen abonnement maar wel de bodyshape lessen volgen, dan kun je een 10 rittenkaart kopen voor € 80,-. Deze kaart is 4 maanden geldig.Als je een kaart hebt, heb je gegarandeerd een plekje in de les. De bodyshapelessen vinden plaats op vrijdag van 16.00 uur tot 17.00 uur.

 

 

HET FITPLAN

Het Fitplan is een plan dat bestaat uit 4 weken onbeperkt trainen, 4 weekmenu's en 5 keer wegen (voor aanvang en vervolgens 1 x per week). De kosten bedragen € 55,-.

 

MOEDER- DOCHTERKAART

Voor leden met een dochter die af en toe mee wil trainen is er de moeder - dochter strippenkaart.

De dochter kan daarmee 10 keer mee trainen voor € 55,-. Deze kaart is 4 maanden geldig.

 

Voor genoemde bedragen sport je onder persoonlijke begeleiding.

 

Koffie, thee en water zijn voor alle leden gratis verkrijgbaar.

 

Eerst een week gratis proberen? Neem dan contact met ons op om een proefweek in te plannen en bel: 06 20 22 89 11 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wil je meer informatie over de tarieven of abonnementen? Neem dan contact met ons op en bel: 06 20 22 89 11 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..